pixer
+31(0) 6 24 36 37 24 halloween@laserloods.nl

Eind jaren vijftig, terwijl de bouw van De Vasim nog in volle gang was, hebben een groep van zeven bevriende bouwlieden een geheimzinnige deur geopend, die achter een blinde muur tevoorschijn kwam. Sindsdien is er niets meer van ze vernomen. Hoewel, er schijnt er een van hen levend uitgekomen te zijn, die door de autoriteiten is opgesloten vanwege ‘een krankzinnige moord’.. Maar ook van hem is sindsdien niets meer vernomen. De autoriteiten hebben de waarheid rondom de mysterieuze verdwijningen destijds afgedaan als ‘een noodlottig ongeval tijdens werkzaamheden’. Dit, naar alle waarschijnlijkheid, om de opleverdatum van de fabriek niet in gevaar te laten komen. Sindsdien is de gebeurtenis door alle betrokkenen doodgezwegen en is er nooit verder onderzoek naar gedaan..

Tot vandaag! Tijdens recente werkzaamheden is de geheime deur weer ontdekt. Uit een kier stak een oud stuk karton met daarop angstaanjagende flarden aan tekst, geschreven met bloed:

 

 

“Het geschreeuw, ik hou het niet vol. Waar zijn jullie??? Wat is er met die klokken.. Een minuut lijkt wel een dag.. Van wie is die dekenkist??
Nee, wat zit er in.. Het kan niet waar zijn..! Stop dit! Help! Maar wie zijn jullie?? Waar ben ik?? Dood me.. Snel, ik smeek het U..”

Durven jullie het aan om de doodsangsten van de zeven vermiste bouwlieden zelf te doorstaan? Bezoek dan

 

The forbidden floor.

De Vasim, Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen

 

+31(0) 6 24 36 37 24

 

halloween@laserloods.nl

 

Copyright 2018 Laserloods en Stormgevers B.V.

WordPress Image Lightbox Plugin