pixer
+31(0) 6 24 36 37 24 halloween@laserloods.nl

Wat kun je verwachten?

Aankomst

Bij aankomst op het parkeerterrein van De Vasim helpt de parkeerwachter je naar je parkeerplek. Voor fietsers is de stalling aangegeven. Wil je jassen en dergelijke niet bij de garderobe inleveren? Laat ze dan, op eigen risico, achter in je auto. Het parkeerterrein is bewaakt. Achter de hekken (de eerste entree) kom je in de eerste Scarezone. Deze is nog buiten. We verklappen natuurlijk niet wat je daar te wachten staat, maar wees vooral op je hoede..!

Entree

Net bijgekomen van de schrik kom je bij de tweede entree. Daar wordt je ticket gescand en krijg je een gekleurd polsbandje dat je recht geeft op toegang tot ‘the forbidden floor’ binnen het tijdsblok van jouw reservering. Ook krijg je hier de munt waarmee je in de horrorfoyer het door jou vooraf bestelde menu later kunt afhalen bij de ‘foodstand’. Bij de entree dien je de overeenkomst te tekenen zoals omschreven is bij ‘de spelregels’. Daarna kun je jassen en tassen gratis achterlaten bij de bewaakte garderobe. Ook hiervoor krijg je een coupon die je vanzelfsprekend goed moet bewaren. Je telefoon mag je tijdens je bezoek aan de Forbidden Floor absoluut niet gebruiken. Niet om te filmen, niet om foto’s te maken en niet om als zaklamp te gebruiken!

De Scaryzone II

Vorige edities hadden we dit niet. Een gave ruimte met DJ Gerrie -sceary- van Campen en elk heel uur een show van The Creap. Alleen dit is al de moeite waard om te komen!

Hier kun je ook gezellig een drankje drinken en verrukkelijke Halloweenmenu’s bestellen bij de foodtruck. Heb je geen menu bij je ticket gekocht? Geen probleem, betaling a contant kan alsnog, al krijg je dan helaas geen korting meer. De korting geldt alleen bij aankoop van een menu bij je ticket (online). In de Scarezone II kun je dus voorafgaand aan je bezoek aan The Forbidden Floor rustig verblijven. Wat is er nou leuker om, met een lekker drankje er bij, de reacties te zien van de mensen die voor jou The Forbidden Floor bezocht hebben! Of wat dacht je van achteraf! De Scarezone II blijft de hele avond voor jou vrij toegankelijk.  We sluiten pas als de klok 12 uur ’s nachts slaat..

The Forbidden Floor

Als het tijd is voor jouw bezoek aan de Forbidden Floor, wordt de kleur van jouw polsbandje omgeroepen. Dan is het tijd om even in de rij te gaan staan. Maar dit duurt niet lang, en voor je het weet krijg(en) ook jij/jullie de eenmalige instructie:

ENTER THE FORBIDDEN FLOOR!

 

Maar wat is The Forbidden Floor dan?

Het enige wat we hierover willen verklappen is dat het een uniek spookhuis is met levende acteurs in de griezelige gangen van De Vasim. Deze gangen zijn verspreid over meerdere verdiepingen en zijn sinds de sluiting van de fabriek nog nooit door publiek betreden. Alleen jij, als bezoeker van Honig Halloween Nights, mag er eenmalig naar binnen…

 

 

De Vasim, Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen

+31(0) 6 24 36 37 24

halloween@laserloods.nl

Copyright 2018 Laserloods en Stormgevers B.V.

WordPress Image Lightbox Plugin